Monday, October 11, 2010

artis tu kawan saye la

welcome aboard..selamat tinggal hujung minggu dan selamat datang hari bekerja tapi mengenal penat..yeay !..shatirah sila jgn tipu diri sendiri kerana ia akan memakan diri kamu sendiri -.-..baik lah,,saye tak suke kerana ade beberapa sebab

  1. kena siap kan thesis
  2. wajib sudah kan thesis
  3. terpaksa bertukus lumus siap kan thesis
sekian terima kasih......

hehe..i'm keed i'm keed..saye nak cite something ni,,penting jgk la untuk pengetahuan umum..korang perasan tak ade tak kawan kawan or kenalan dikalangan korang kan,,kalau diorg kenal je seseorang yg femes la,,tak kira la artis ke,,model ke,,mesti diorg nak kecoh satu kampung yg diorg ni kenal orang yg femes tu..ok let be honest,sape yg tak suke kenal ngan org yg dikenali ramai lagi lagi artis but sometimes macam annoying kan..kadang kadang tak de la kenal rapat mane pon tapi 'gebang' nye macam kenal rapat giler la..macam orang tua tua selalu cakap tu ape ye emmmm tido satu bantal,makan satu pinggan KOT..bahahaha..

in my opinion, cewah macam buat karangan english la kan..bagi pendapat saye,,memang tak salah untuk tunjuk kan yg kite ni kenal ngan seseorang yg femes sebab mungkin kite ni betol betol rapat dgn die kan..tipu la kalau nak cakap yg saye ni pon tak pernah nak ade perasaan nak kenal rapat dgn org yg femes..contoh nye, Justin Bieber,, boleh tak saye gebang kat semua org yg saye cinta kan die..tsktsktsk,,tak patut tak patut -.-"..yang saye sgt perasan dgn lumrah seorang manusia adalah,,bile orang yg kite kenal tu tak femes mane pon,,tak cantik,,tak glamour,,sikit pon tak pandang dan tak pernah la nak puji pujian die melambung..tapi bile die dah femes,,dah kaya kayap,,sume nak mengaku kawan,,sume nak mengaku sedara,,sume nak mengaku abang angkat,,abang terangkat,,angkat angkat..ok sila jgn merepek..

my point is tak kisah la org tu femes ke,,terkenal ke baru la nak berkawan dgn die..biar lah bersederhana..betol tak ? betol tak ? saye tak kisah nak berkawan dgn sesiapa pon tak kira la die femes atau tak femes sekali pon asal kan die boleh ada dengan saye bila bila pon saye perlukan die..saye sgt merendah diri..yeay ! :)) jap jap ni macam masuk lif tekan sendiri je ni..ko suke puji diri sendiri kan kan kan..muahahaha



dengan ini saye ingin memperkenalkan kawan kawan artis saye..mereka sgt baik dan sgt FEMES ok *winkwink*



die ni adik celine dion..
femes kan ?
maaf muka tidak dapat disiarkan kerana 
dia tak suke publisiti ye :))





ni fasha sandha..
glemer ko,,kawan ngan fasha sandha.
susah babe bile kuar dgn die ni,,asyk kena tegur je..
tapi die la yg kena tegur bukan saye -.-"





ni mak hayam kpd artis artis..
hahahaha..
sebarang kemusykilan sila hubungi
1-800-jgnharapkaudptjumpaartis






terima kasih kerana like entry ini :)

6 comments:

Wardah Qaisum Husniyah said...

Hahaha..i suka citer yg ni...kim slm kat adik celine dion tu yer..kak na minat giler xcident kat kakak dia..huhuhuhu...haru tul...:)))

shatirah no'man said...

akan ku sampai kan salam mu itu kak na..adik celine dion no sejibik mcm kakak die bile die start menyanyi..ppeewwiittt

misz hyEdE! said...

weii...aku artis gakk...
oversea mari lagi...
artis jepun ke, taiwan ke...
mane2 la..
hahaha

diyana wahab said...

bengongnye shat..hate u..haha..

shatirah no'man said...

sue..ko artis korea..antarabangsa..lagi la ak bangga kawan ngan ko..ahahaha

shatirah no'man said...

nana..bangga tak ? bangga tak ? ahahaha