Sunday, November 21, 2010

I ADORE YOU : FATIN SUHANA

welcome aboard..entri kali ini saye nak cerita pasal blogger yang saye adore..untuk first entri pasal someone yang saye adore, saye nak cerita pasal ini perempuan cantik wow ! Fatin Suhana ..siapa tak kenal dia meh saye gigit jari awak nak tak ? hehe i'm keed i'm keed..Fatin Suhana ini seorang yang cantik dan baik sangat..lagi satu yang saye suka pasal dia,dia tak sombong tau..betul awak dia tak sombong langsung..walaupun dia cantik, famous amos tapi dia sikit pun tak sombong..ada jugak yang cakap buruk pasal dia tapi dia sangat tabah tau..


kenapa saye puji dia tak sombong ? sebab kalau saye comment status dia dekat FB mesti dia reply tau lepas tu lepas tu, dia pernah wish birthday saye ! weeeee ! bangga tak sudah :))..dan satu lagi, hari tu masa saye masuk competition, saye mintak tolong dia vote untuk saye, dia vote saye tau..peeewwwitt ! saye jugak pernah masuk competition yang Fatin buat,,tapi mungkin saye tidak bertuah..hehe..but its ok,,masuk pun saje saje :))



walaupun saye tak kenal dia secara dekat, tapi saye ADORE dia teramat sangat..dia student Business Admin major in International Business dekat UiTM Shah Alam..satu fakulti dengan saye tapi sayang sekali dia masuk Shah Alam, saye pulak dah habis belajar..fatin,,kenapa awak masuk lambat kalau tak boleh saye jumpe awak hari hari..ceh perasan, engkau hingat dia nak ke jumpa kau hari hari -.-"


jom usha gambar dia






arggghhh ! cantik nya awak !
i'm melting ! i'm melting !
cukup, nanti orang cakap engkau lesbo pulak -.-"


kalau awak tak puas tengok gambar dia boleh la tekan sini boleh usha blog dia..WARNING ! bersedia untuk melting macam saye..muahaha



p/s : saye tahu ramai buat blog review sejak kebelakangan ini,saye bukanlah mengikut trend semasa tapi ini bukan blog review tapi adalah mereka yang saye adore..adore,,review,,review,,adore..got it ? its a different meaning :)) 

terima kasih kerana like entry ini :)

10 comments:

husaynrazak said...

lawa la dia ni.. nk ngorat ah.. =.=

shatirah no'man said...

lawa kan kan...
nak ngorat ?
jgn harap ko dpt..muahaha

fatinsuhana said...

sgt malu. tp masih mahu tulis di sini. ;p
terima kasih wak. sy segan lah org tulis2 mcm ni. rase mcm nak tutup muke dgn plastik smbil tersengih. ehehe ;p
thanks!

shatirah no'man said...

ur welcome my dear..ala jgn la segan awak, awak memg adoreable pun :))

Sharifah Fatiha said...

aku pun suka gak dia ni weh. Fatin liyana pun lawa gak kan? comel gila la dorang ni hahaha.

shatirah no'man said...

dua2 fatin cantik ! suka suka..
tau xpe comel giler :))

Fatin Suri said...

sgt comell :) kak fatin liyana dan kak fatin suhana same2 cntik :)

il ya na said...

cun lah! bile nak cun camni. shat! shat! FATIN NASUHA ko x adore ke??

hyena said...

sweet entry.
do visit my blog k.
aikajuna4eva.blogspot.com

Atiqah Wadiah said...

dia penah duduk sblh sy time ktorg tuisyen sama2..dia mmg sgt2 baik n humble :)