Monday, November 22, 2010

I ADORE YOU : FATIN LIYANA ASRI

welcome aboard..untuk entri kedua tentang mereka yang saye adore adalah Fatin Liyana Asri..siapa yang tak kenal dia meh sini nak kena cubit..cepat cepat..tipu lah kalau seorang blogger itu tak kenal Cik Fatin yang comel ni sebab setiap kali saye BlogWalking mesti Fatin ada dalam bloglist mana mana blogger pun..Fatin yang comel ni membuat kan saye tidak jemu tengok gambar dia hari hari di FB tahu tak..kalau suruh saye tatap gambar Fatin ni satu hari pon saye sanggup..cewah,,lebih dah tu dapat komisen lebih ke ? -.-..


saye dengan Fatin ni ada persamaan tau,,wah nak jugak sama dengan dia...betul betul tak tipu..kitaorang sama orang Somban dan dan saye pernah satu sekolah dengan dia..hehehe..masa saye Form 1 sampai Form 3 saye sekolah di Sek Men Keb Dato' Haji Mohd Redza..masa sekolah lagi dia dah femes ames gwa cakap sama lu..ramai lelaki lelaki yang minat dengan Fatin yang comel ni tahu tak ? tapi semestinya Fatin tak perasan saye sebab masa sekolah saye adalah budak yang selebet, selekeh dan memang tak cun lah orang cakap..kalau orang pandang saye pon macam nak tutup dua dua belah mata,,tak sanggup ! ..muahahahaha


apa yang saye minat sangat pasal Fatin ni ? Saye adore teramat dengan bakal doktor ini sebab dia sangat tak sombong..selalu jugak la aku comment comment kat FB dia,,ish malu la -.-..kalau nak tahu Fatin ni tak kedekut ilmu tau,,dia ajar macam macam dekat blog dia..dari cara pakai tudung, make up sampai la memasak..


Fatin ini macam satu fenomena kepada gadis gadis bertudung dekat Malaysia ni walaupun dia jauh dekat Bandung, Indonesia tapi fenomena dia kuat sangat macam ala ala Tsunami jugak la..ish over ! -.-..saye cakap macam tu sebab, dia lah orang yang membuatkan ramai gadis gadis memakai anak tudung syria dua layer dan paling latest ribbon dekat luar tudung..cuba awak jalan jalan nanti mesti jumpa gadis gadis yang memakai ribbon di luar tudung..hehehe..engkau tu apa kurang nya cik shatirah ! tehehehe..peace !


jom usha gambar Fatin






comel ! comel ! comel !
hari hari tengok gambar dia pun tak bosan..
sudah lah, 
nanti orang confius tentang jantina engkau yang sebenar !





gambar ni lah menjadi kenangan pertama saye dengan Fatin..
First time try inner dua layer si cantik ini lah ajar :))


kalau awak nak tahu lebih lagi pasal Fatin boleh tekan sini..NASIHAT saye, bersedia untuk ketagih membaca blog HoneyKoyuki :))




p/s : awak, awak jangan lah ambik gambar Fatin lepas tu buat fake FB account..kesian kat dia..saye ambik gambr ni pun saye mintak izin dia dulu tau..

terima kasih kerana like entry ini :)

13 comments:

il ya na said...

kat i u x adore ke? hehehe

BUNGA said...

nk pergi terjah blog fatin pulaklah.. hehe

Miss MiraAida said...

betul 2...dia sangat la comel..

Yellow LEOpard said...

ohh..die mmg comell..huhu

shakirah samsudin said...

bangga ada adik junior cun camni kan. baik sopan pulak. :)

shatirah no'man said...

ilan..of coz i adore u my dear..hehe

shatirah no'man said...

bunga..jom jom terjah blog fatin ramai ramai :))

shatirah no'man said...

mira aida..sgt comel kan

shatirah no'man said...

yellow leopard..ye,,fatin ni sgt comel dan baik..

shatirah no'man said...

shakirah..btol2..wlaupon xrapat tp still bangga..hehehe

cik EPAL said...

fatin liyana memang super duper cantik =)

shatirah no'man said...

cik epal dtg melawat blog saye..ish malu la..
memg fatin liyana ni cantik sgt2,muka dia comel sgt

Fatin Suri said...

cantik giler.