Sunday, January 2, 2011

TINGGAL KENANGAN

welcome aboard..assalamualaikum..terasa lama sangat menyepi dari dunia blogging tapi saye tak pernah ketinggalan tengok entri entri baru blogger yang saye minat..awak tahu tak saye rase macam sedey sebab tinggalkan blog ini terbiar seperti tiada tuan empunya.saye juga nak mintak maf kepada semua kawan kawan yang follow blog saye..nanti saye ade masa terluang saye follow blog awak balik ye..huhu..sekarang baru saye tahu macam mana perasaan mereka yang dah kerja..balik rumah je terus nak tidur tak nak fikir benda lain..benci benci..

awak, saye kan bagi tahu dekat entri sebelum ini saye janji nak cerita kan banyak benda kan..saye nak bagi WARNING ye bagi sesiapa yang tak suka baca tulisan saye yang panjang melebar ini sila lah scroll down tengok gambar je sebab bila mak cik tua ini mula membebel mesti dia tak boleh berhenti..hehehe..

1. Bagaimana perasaan saye setelah sebulan bekerja ?
 Saye tak suka ! betol awak..kerja ini stress tahu..sampai ada satu tahap saye rasa nak resign tapi saye kena kuat kan semangat ! awak doa kan saye terus kuat semangat tau tau tau :))

2. Sebelum saye start kerja saye ada plan nak buat contest semperna ulangtahun blog saye yang PERTAMA, tetapi apa kan daya saye tak ada masa..oh, FYI blog saye lahir pada 9 Disember 2009..sedey sangat tau awak bila hajat tak kesampaian..tapi tak apa, kita cuba tahun depan ye ! :))

3. Purse saye kena curik ! diulang sekali lagi, PURSE SAYE KENA CURIK ! ini lah perkara paling sedey sekali..saye sayang purse Roxy saye tu..dah setahun lebih saye guna & purse tu encik BF yang bagi..kepada pencuri, awak nak ambik duit saye ambik je lah tapi pulang kan purse saye :((

4. Malu pula nak bagitahu yang nombor 4 ini, tapi kan, saye kan...eeemmmmm..saye dah JATUH CINTA..muahahaha..saye jatuh cinta dengan Khairul Fahmi..nak mati ke hengkau ni ? kalau GF encik Fahmi tahu nanti dia belasah saye -.-.. maafkan saye GF encik Fahmi..saye minat je kat die sebab saye suka tengok die jadi goalkeeper..very the class one !




5. Dan yang terakhir ini mesti boleh buat orang ramai cirit birit dan berebut tandas tapi apa kan daya, saye kena juga bagitahu awak..I'M LOSING MY WEIGHT..betul awak,, ini bukan cerita karut tak percaya tengok lah gambar kat bawah tu..saye tahu mesti yang cakap "ala tu super impose je tuh", "ala tu mesti die pandai ambik angle supaya nampak kurus", "dalam gambar je kurus tapi kalau jumpa face to face macam anak gajah", "sekarang ini gambar semua tak boleh percaya, lagi lagi dalam FB"..tapi percaya lah awak, saye timbang berat hari hari tahu tak..eh pentipu lah hengkau hari hari -.-"..mana tak nya, saye sehari makan sekali je..kadang kadang saye rasa kesian juga kepada diri sendiri sebab tak tahu nak happy ke sedey bila tahu berat badan dah berkurangan..muahahaha :D




 masa ini dekat rumah sewa adik saye.
orang sibuk kemas aku sibuk tayang muka kat tingkap -.-




kat tangga pon boleh jugak !



jalan jalan kat MV.
saye nak teddy bear ni plzzz !






ok dah lah tu sebelum ramai lagi yang kena penyakit cirit birit.



p/s: HAPPY NEW YEAR !






terima kasih kerana like entry ini :)

9 comments:

il ya na said...

shat.

1st. shat kuatkan semangat! shot boleh!

2nd. taon depan wat alarm ek! hehe

3rd. purse hilang! sorry to hear tt. jahanam nye pencurik!

4th. haha jgn shat. nati awek KFCM bom kau!

5th.losing weight? god news tu shat!

see ade pro n con la. go go shat!

shatirah no'man said...

ilan..
1st..TQVM ilan..aku syg ko !

2nd..tahun lps dah buat alarm tp tak sempat la coz bz sgt

3rd..ak rase nak bagi makan selipar je kat pencuri tu

4th..hadoyai ! kena bom ke ? takut lah camni..

5th..gud news tapi macam tak sihat pulak..huhu

she just me said...

perjalanan hidup telah berubah, anda telah dewasa. tahniah! :P

R-Piz said...

xpe2....naseb baek blog ni tak tinggal tros jadi hutan

hwa3.......

anyway...cian purse tu hilang...

hmm....laen kali tulis kat purse tu:
"kepada pencuri....dlm purse ni ada byk dwet...jgn curi taw"...

hehe.... ^o^

shatirah no'man said...

she just me..waaaa ! nak nangis la..saye tak nak jadi dewasa :'(

shatirah no'man said...

R-Piz..aduh ! klau blog ni dah jadi hutan mesti sesat tak tahu jln keluar..huhu

awak, kalau letak note mcm tu lg la org tu nak ambik purse saye je lepas ni -.-

il ya na said...

kurus xbermakna xsihat. hehehe. go go shat! sumpah rindu kau! aku ske view blog ko ntuk dgar profile song ni. ahahaha gile x?

zOeY zAu YaH said...

kehkeh

bunga_lily_pink said...

kejam betul pencuri 2!!