Wednesday, November 24, 2010

maaf kan saya, ini mungkin yang terakhir

welcome aboard..assalamualaikum :))

tajuk entri nak kena dramatik kan ? muahaha..untuk pengetahuan awak, saye dah dapat kerja..Alhamdulillah rezeki Allah nak bagi kan..esok saye akan start kerja..saye kerja di HSBC Electronic Data Processing..banyak komen yang saye dengar tentang kerja ni tapi kita cuba je dulu kan..saye nak mintak awak doa kan untuk saye..doa kan saye berjaya dalam kerjaya saye..Amin Amin..jadi dengan ini bermakna saye akan susah untuk update blog seperti selalu..sedih nya..dah tak ada lagi masa untuk terjah blog blog mereka yang comel comel..


saye juga nak ucapkan terima kasih banyak banyak kepada awak sebab bagi sokongan yang tidak terhingga kepada tiga entri saye tentang mereka yang saye adore..sebenar nya ada dua tiga lagi blogger yang saye adore tapi apakan daya, saye dah tak ada masa lagi..tapi Insyaallah kalau ada masa saye cuba untuk terus kan lagi cerita saye tentang mereka yang saye adore..kepada Fatin Suhana, Fatin Liyana Asri dan Shakirah Samsudin terima kasih saye ucapkan kerana memberi sepenuh sokongan kepada saye..bila saye PM mereka di FB mereka memberikan respon yang baik kepada saye..terima kasih banyak banyak :))


dan yang terakhir, doa kan saye untuk mulakan kerja esok ye..aku cuak sebenar nya kau tahu ? -.-"





reaksi apabila gembira..
ish, tak senonoh buat malu je..
Bbweeekkk :D




terima kasih kerana like entry ini :)

7 comments:

CiKembong said...

wehh....kita se'company' larrr.....ttpp aku start 9th dec nie..

anyway,goood lucccckkkk!!!

Anonymous said...

gud luck

Lelaki Ini said...

wah
chaiyok2!!!!

shatirah no'man said...

cikembong..wah ! best la..nti kte jmpe kat sana..

anon..TQVM

Lelaki ini..terima kasih :))

il ya na said...

congrate shat da dpt kije. aku pon dngar byk cite sal hsbc ni. but u must try k. shat buleh2! caiyok2!jumpe konbo nati yek deari

Fatin Suri said...

all the best tau!! :)

Eyra Rizal: Your MUA said...

PROMO FOR BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS FOR 9/1/11 IS STILL AVAILABLE FOR THOSE WHO WANTS TO REGISTER!!!
FEES: (NORMAL) RM350 (PROMO) RM295 ONLY!!
LOCATION: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM
DATE: 9/1/11

PM OR SMS TO 016-2128740 TO REGISTER. HURRRY!!!!!!!!!
*ONLY COUPLE SEATS AVAILABLE!